Wolt

Nu er det blevet tid til endnu en middag, hvor APP ATTACK temaet samles og denne gang har vi valgt at afprøve app’en Wolt. En app der gør det muligt at bestille mad hjem fra forskellige cafeer og restauranter. Så er du typen, der en gang i mellem bare helst vil have maden bragt til døren, er valgmulighederne mange hos Wolt. Vi viser jer, hvordan app’en fungerer, så følg med og se mere i videoen nedenfor.

Kort fortalt er Wolt en app, hvor man kan gå på opdagelse og bestille god mad udefra. App’en er udbudt til bestemte byer, hvoraf København på nuværende tidspunkt er den eneste by i Danmark, hvor den kan benyttes.  Det er et meget simpelt koncept, hvor du vælger et spisested, sammensætter din bestilling og vælger hvorvidt du vil have maden leveret – vil du det, skriver du tid og sted for leveringen.

Som i kan se, gik det let og elegant med at få bestilt maden og få den fragtet lige til døren. Hvad i ikke fik at se på videoen var, at vi havde tilkøbt noget ekstra til maden, som ikke blev leveret. Vi blev derfor lidt negative over situationen, men app’en har en chatfunktion, hvor man altid kan kontakte en person, hvis man har brug for hjælp, eller der er problemer med bestillingen. Vedkommende på chatten var klar med det samme, og hun gik straks i gang med at ringe rundt og undersøge, hvad der kunne gøres for at rette op på sagerne. Der gik et øjeblik, så vendte hun retur. De kunne ikke tilbyde at bringe den tilkøbte vare hjem til os, men vi fik pengene retur og som plaster på såret fri levering ved næste køb. Alt i alt en fin kompensation for den manglende bestilling (som trods alt bare var ekstra tangsalat).

Endnu en lille notits omkring app’en er, at din lokation har betydning for, hvorvidt du kan benytte den – også selvom du befinde i en del af København. I videoen afprøver vi Wolt, da vi befinder os på Nørrebro, og her er udbuddet ret stort i forhold til at bestille mad. Prøver man app’en i downtown Husum, er sagen en anden. Wolt har nemlig endnu ikke udvidet deres arbejdsområde, så den kan benyttes her. Så før du glæder dig alt for meget, skal du liiige tjekke efter, om du befinder dig et sted i København, hvor app’en kan bruges.

Men hold dig ikke tilbage! Tjek den ud os se, hvad der er at finde i nærheden af dig, når du  har brug for en hjemmedag og trænger til lidt god mad udefra. Vi nød virkelig et godt måltid mad, og vi var alle meget begejstrede over udvalget af spisesteder og måden det hele forløb på.

Du kan finde app’en her.

BONUS INFO!
Kender du en, der allerede har oprettet en profil og afprøvet app’en, kan vedkommende med fordel dele Wolt med dig. Hver gang en ny ven opretter en profil ud fra en deling og bruger den tilsendte personlige kode på sin første ordrer, får begge parter 50 kr – den nye bruger som rabat på det første køb, den “gamle” kan bruge de optjente penge på det næste køb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *